- Kerstactie; doneer baby melkpoeder voor ziekenhuis Passe Catebois

In het Noorden van Haiti in Passe Catebois staat een ziekenhuisje dat wordt gerund door de Nederlandse Rob en Annemarie Hulshuizen. Met volle overgave staan zij dag en nacht klaar voor mensen uit de regio die medische zorg nodig hebben. Momenteel is er behoefte aan babymelkpoeder. Daarom hebben we als stichting Help Haiti besloten dit jaar onze kerstactie te richten op de donatie van babymelkpoeder. Alle algemene donaties die in december en januari binnenkomen zullen besteed worden aan onze actie.

We vragen daarom een ieder die Haiti en/of Passe Catebois een warm hart toedraagt om een bijdrage te doen voor de babymelkpoederbussen.  Help mee, de babymelkpoeder in het ziekenhuis is bijna op. Doneren kan via iDEAL of via een bankoverschrijving.

Voor doneren via iDEAL klik op onderstaande blauwe balk.

Indien u wilt overboeken via een bankoverschrijving kunt u uw donatie overmaken op:

NL48RABO 0101.226.160 t.n.v. Stichting Help Haiti

Alvast hartelijk dank!