Veel gestelde vragen

Wie levert mijn bestelling?

Je bestelling wordt geleverd door PostNL. Afhankelijk van het product wordt er verzonden via brievenbuspost of pakketpost.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten variëren tussen de € 2,95 en € 4,95. Dit is afhankelijk van het bedrag waarvoor je bestelt. De verzendkosten komen automatisch bij je bestelling te staan. Indien je aankoopbedrag boven € 100,= komt, zijn de verzendkosten gratis.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Afhankelijk van het tijdstip waarop de bestelling is gedaan, zal je bestelling dezelfde dag danwel uiterlijk de volgende dag worden verzonden. Ontvangst van je product is afhankelijk van de bezorgdagen van Postnl.

Hoe kan ik een product retourneren?

Je kunt je product binnen 14 dagen retourneren, mits het ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking zit. Hiervoor dien je ons via de mail binnen 14 dagen op de hoogte te stellen dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Je ontvangt vervolgens van ons het retouradres waarna je 14 dagen de tijd hebt het product retour te sturen. Producten die uit de verpakking zijn gehaald, kunnen we helaas niet retour nemen.

Wat krijg ik vergoed bij retournering?

Indien het product in opgeopende en ongebruikte staat en binnen de wettelijke termijn is geretourneerd, crediteren we het aankoopbedrag + de verzendkosten. Indien je een deel van je bestelling terugzendt, maar ook een deel behoudt, vergoeden we geen verzendkosten. Kosten voor retournering van je bestelling naar Haitiwebshop zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik betalen?

Betalingen verlopen via iDEAL.

Producten

Zijn alle producten met de hand gemaakt?

Alle producten met het label 'Apparent Project' of het label 'Metal Art' hebben, zijn handgemaakt en door ons ingekocht in Haiti. Er staan ook artikelen in de webshop die niet uit Haiti komen, om extra inkomsten te genereren voor onze projecten in Haiti. De opbrengsten daarvan gaan naar Haiti. Indien een artikel niet uit Haiti komt of is vervaardigd, staat dit tevens onder in de tekst van het product.

Wat betekent het als een product handgemaakt in Haiti is?

Het geeft de charme dat er geen product gelijk is. Je ontvangt dus een uniek product. Hierdoor kunnen kleuren en/of vormen licht afwijken van het artikel op de foto. Het artikel komt echter wel uit altijd uit dezelfde serie.

Opbrengsten

Zijn de opbrengsten voor het goede doel?

Ja, alle opbrengsten zijn voor de projecten in Haïti van Stichting Help Haïti. Haitiwebshop is een initiatief van Stichting Help Haïti en wordt gerund door de vrijwilligers van Stichting Help Haïti. Je steunt door je aankoop dus één van de projecten in Haïti. Meer informatie over de projecten kun je lezen op de website van Stichting Help Haïti onder 'onze projecten'.